Ilmaiset nettihakemistot

Käyttöehdot


Sopimuskumppanit
Nämä käyttöehdot koskevat FirSoftin ja tämän palvelun tilanneen asiakkaan (myöhemmin yritys) välistä sopimusta

Palvelu
Tilaamalla tämän palvelun ja vahvistamalla tilauksen yritykselle lähetetyssä sähköpostissa olevalla linkillä yritys valtuuttaa FirSoftin tarkastamaan antamiensa tietojen olemassaolon, sekä tarvittaessa lisäämään tiedot FirSoftin valitsemiin yli 10 ilmaiseen yrityshakemistoon (myöhemmin hakemisto) ja n. 15 ilmaiseen linkkilistaan (myöhemmin hakemisto).

Hakemistoissa voi olla myös maksullisia ominaisuuksia. Sellaisiin hakemistoihin kuitenkin lisätään ainoastaan ne tiedot, jotka voi lisätä ilmaiseksi. FirSoft tarkastaa myös, että hakemistojen käyttöehdot sallivat yrityksen tietojen lisäämisen. Tietojen lisäämisen yhteydessä yrityksestä ja hakemistosta tulee sopimuskumppanit.

Rekisteriseloste


Rekisterinpitäjä
FirSoft
1964910-9
Yliopistokatu 18 A 806
90570 OULU


Rekisteritietojen lähde
Jokainen yritys antaa itse haluamansa tiedot FirSoftin käyttöön ja vastaa niiden oikeellisuudesta.

Rekisterin käyttötarkoitus ja esittäminen
Kaikki tiedot, jotka yritys on antanut FirSoftille ovat asianmukaisesti suojattuja. FirSoft ei luovuta yrityksen tietoja kolmannelle osapuolelle, lukuunottamatta tämän palvelun toimintaperiaatteen mukaisesti niiden lisäämistä hakemistoihin. FirSoft voi käyttää osoitetietoja omaan suoramarkkinointiinsa sekä tähän palveluun liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.

Yrityksen oma toiminta
Jotkin hakemistot lähettävät yrityksen sähköpostiosoitteeseen ohjeet (yleensä klikattava linkki) tietojen aktivoimiseen. Yrityksen tulee noudattaa kyseisiä ohjeita saadakseen tietonsa näkyviin. Ohjeet voivat olla myös englanniksi. Halutessaan poistaa tietonsa hakemistoista tai linkkilistoista yrityksen on oltava itse yhteydessä kyseisiin palveluntarjoajiin.


Katso hinnasto täältä

Tilataksesi palvelun, anna yrityksesi tiedot allaoleviin kenttiin.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään vielä tilausvahvistus, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla vahvistat tilanneesi tämän palvelun. Jos olet jo tilannut palvelun, muttet vielä 60 min myöhemmin ole saanut tilausvahvistusta, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen

Tähdellä (*) merkatut tiedot ovat pakollisia.
Yritys*
Y-tunnus*
Lähiosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Puhelin
Fax
Sähköposti*
Www*
Yhteyshenkilö*
Päätoimiala*
Muut toimialat
(rivivaihdolla erotettuna)
Lyhyt esittelyteksti*
Pitkä esittelyteksti
Avainsanat
(pilkulla erotettuna)
Lisätietoja
Käyttäjätunnus
(hakemistoille)
*
Salasana
(hakemistoille)
*
Salasana uudelleen*
Haluan lisätä tietoni*
LaskutustapaSähköpostitse (pdf)
Kirjepostina
Hyväksyn käyttöehdot
Kirjoita tekstinä: